Over maresma

De persoon achter Maresma:

Allereerst welkom op de site van Maresma. Mijn naam is Marijke Liebrechts-Piek. 

Inmiddels ruim 18 jaar geleden ben ik begonnen met het geven van ontspanningsmassages gecombineerd met Reiki, geef ik Energy Healings en combinatie behandelingen (Healing / Massage). Regelmatig gebruik ik voorafgaand aan een Energy Healing de fonoforese techniek (stemvork therapie). De stemvorken hebben een bepaalde frequentie (trilling) die worden overgenomen door het lichaam (en geest). De stemvorken verschaffen mij duidelijkheid over de status van bijv. de diverse chakra's. Ook na een healing maak ik eventueel nog even gebruik van de stemvorken voor het balanceren van de energie.

Ook voor Hypnotherapie kunt u bij mij terecht. Wilt u afvallen, stoppen met roken of nagelbijten, heeft u moeite met spreken in het openbaar, te weinig zelfvertrouwen of een ander issue waar u moeite mee heeft dan is hypnotherapie zeker een goede methode om u hierbij te ondersteunen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is de wil om te veranderen.

Tevens kunt u terecht voor een Energetisch Reading. Een zeer speciale ervaring!

Ik geef alle Reiki Cursussen. Deze worden individueel (1 op 1) gegeven om zo volledig aandacht aan een cursist te kunnen besteden maar uiteraard maak ik graag een uitzondering wanneer je samen met een vriend(in), familielid of partner een cursus wilt volgen.

 

Door mij genoten opleidingen/cursussen:

Ik ben gediplomeerd Voetreflexzone therapeut, BATC gediplomeerd Internationaal Register Hypnotherapeut, gecertificeerd Reiki Master in het Usui System of Natural Healing, gediplomeerd Energetisch Coach (gevolgd bij Energie To(o)nen opleidingen), gecertificeerd Access Bars en Energetische facelift therapeut, ik heb diverse massagecursussen gevolgd of volg ik nog en ben tevens geïnitieerd (basis, level 1 en 2) in de Mahatma Energie en pas deze krachtige energie toe bij een Healing.