BEHANDELINGEN & CURSUSSEN

ONTSPANNINGSMASSAGE:  Voel je je uitgeblust of vermoeid? Heb je last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek? Rug-, nek- en/of schouderklachten? Dan is een ontspanningsmassage van de rug, nek en hoofd een weldaad om te ondergaan. Maar ook als je verder prima in je vel zit is een massage erg prettig om te ontvangen. Kortom, massage is geschikt voor iedereen die zichzelf goed wil (laten) verzorgen of even behoefte heeft aan een moment voor zichzelf... "Me Time" noemen we dat. De ontspanningsmassage is een lichaamsmassage waarbij een combinatie van prettige massageolie, strijkingen, lichte knedingen en fricties wordt toegepast en dit alles met een heerlijk rustig muziekje op de achtergrond. Na een ontspannings-massage wordt het lichaam ontdaan van de achtergebleven olie d.m.v. warme doeken. Een zeer prettige afsluiting van de massage. Wat doet een ontspanningsmassage met je:  De naam zegt het eigenlijk al. Alles is erop gericht om je tot ontspanning te brengen. Een ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. Een ontspannings-massage ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. 

 

HEALING / REIKI:  Ben je een piekeraar of maak je je heel snel zorgen en slaap je daardoor slecht, heb je het gevoel dat je overbelast bent of merk je bij jezelf een onbalans tussen je hoofd en je lijf, dan is een Reiki healing uitermate geschikt. Ook als je een groot verdriet bij je draagt of als je klachten hebt die maar niet over willen gaan dan is een Reiki healing zeker iets voor jou. Een healing geeft rust, balans en energie, maakt je hoofd leeg en creëert ruimte voor nieuwe dingen. Na een Reiki healing voel je je totaal ontspannen en is je energiepijl verbeterd. Reiki Healing is overdracht van energie d.m.v. handoplegging waarbij contact wordt gemaakt met een bron van zachte, liefdevolle en ondersteunende energie. Je openstellen om deze helende energie te ontvangen is het enige wat van jou wordt gevraagd maar is van wezenlijk belang. Het geeft je rust in je hoofd waardoor je vertrouwen groeit. Je krijgt nieuwe energie en het maakt je krachtiger en daardoor bewuster.  Ben jij er aan toe om terug te keren naar jouw eigen krachtbron ??

 

REIKI AFSTANDSBEHANDELING:  Afstandsbehandelingen worden gegeven zonder lijfelijke aanwezigheid van de cliënt. De cliënt zorgt zelf voor de nodige rust en ruimte en een zoveel mogelijk ontspannen lichaamshouding. Ook hier is losse kleding wenselijk. De Reiki behandelaar stuurt met behulp van symbolen de universele (Reiki) energie naar de cliënt. Hierbij is de intentie van de Reiki behandelaar het belangrijkst. Het voordeel van een afstandsbehandeling is dat deze energie je waar ook ter wereld kan bereiken. Het maakt dus geen verschil of je in dezelfde stad woont of ver over de grenzen. Om je te kunnen behandelen is alleen je naam, adres en geboortedatum nodig. Een afstandsbehandeling duurt ca. 20 minuten. Als je er voor gaat zitten of liggen kun je meestal de energie ook voelen, maar dat is niet noodzakelijk. Een afstandsbehandeling kan net zo sterk werken als een behandeling direct op het lichaam. Je kunt een afstandsbehandeling ondergaan bij bijvoorbeeld ziekte, problemen en voor een belangrijk gesprek of examen. Uiteraard ook gewoon om energie of ontspanning te krijgen. Afstandsbehandelingen worden gegeven volgens afspraak. Nabespreking gebeurd altijd via app (of telefonisch).

 

REIKI CURSUSSEN:  Ben je geïnteresseerd in Reiki en wil je jezelf dit cadeau doen , dan bied ik je de mogelijkheid om een Reiki 1 cursus te volgen. Hierbij leer je hoe het toe te passen op jezelf of op een ander.  Beoefen je al Reiki maar heb je behoefte aan meer verdieping van de energie en jouw proces, dan bied ik je de mogelijkheid om een Reiki 2 of Reiki 3A cursus te volgen. Alle Reiki cursussen worden in principe individueel (of met max. 2 personen) gegeven. Deze dag(en) nemen we stapsgewijs de reader door, kunnen er tussentijds altijd vragen worden gesteld en ervaringen worden gedeeld en wordt er ruim de tijd genomen om te oefenen. 

 

VOETREFLEXZONE THERAPIE:  Al de organen en weefsels van ons lichaam worden weerspiegeld in onze voeten onderverdeeld in zones. Door deze zones te behandelen d.m.v. druk en massage krijgt  het lichaam een betere doorbloeding, een betere afvoer van afvalstoffen en een betere energiedoorstroming. Bovendien heeft voetreflexzonetherapie een zeer ontspannend effect op lichaam en geest. Voetreflexzonetherapie is een complementaire (aanvullende) behandelmethode voor gerichte klachten, als preventieve behandeling of ter ontspanning. Voetreflexzonetherapie is géén vervanging van de reguliere behandelmethodes. 

  

ACCESS BARS:  De Access Bars is een methode waarbij oude energie en blokkades in je lijf en hoofd worden bevrijd door het licht aanraken van 32 punten op het hoofd. Met deze methode worden gedachten, ideeën, overtuigingen, houdingen, beslissingen, oordelen, emoties, overdenkingen en standpunten die zich tijdens dit of andere levens hebben opgeslagen in ons lichaam opgeruimd. Tijdens een Bars sessie gaat de energie in de energiebanen door je hele lichaam weer stromen en ruim je allerlei oude "rommel" op. De informatie die geactiveerd wordt is diepgaand en samenhangend. Het geeft inzicht en werkt niet alleen op het mentale. Door de energie wordt juist de emotionele laag geraakt. Het is vergelijkbaar met het opruimen en her-formatteren van je "harde schijf", zodat er weer ruimte ontstaat voor nieuwe inzichten. En omdat de Bars je in beweging brengt, werkt dit langere tijd door.
Wil je ook een opgeruimd hoofd? Een Bars sessie duurt ongeveer 75 minuten. Daarna voel je je op zijn minst als na een heerlijke ontspannende massage en op zijn best verandert je hele leven.  Het doel is het opruimen van datgene wat jou beperkt en belemmert in jouw leven.
 
 
 
ACCESS FACELIFT:  De Access facelift is een lichaamsproces waarmee vastgezette energieën welke te maken hebben met veroudering verdwijnen. 
Wanneer iemand veel heeft meegemaakt in het leven is dat als eerste duidelijk te zien in het gezicht. Het gezicht straalt niet meer, vertoont rimpels en vaak is er een verzakking van de huid.  Door stress, ouderdom en oordelen die wij hebben over onszelf en de oordelen van anderen die wij als waarheid hebben aangenomen, vermindert het elastisch vermogen van de huid. Alle cellen en moleculen van de huid houden alle inprentingen en ervaringen vast.  Is hier iets aan te doen??   JA !! 
De Access facelift zorgt voor de ontlading van de cellen en moleculen, verwijdert de inprentingen en geeft de huid een zichtbare verjongende, vernieuwende, energetische uitstraling die te voelen en te zien is. Deze Facelift wordt op het gezicht gegeven, maar tegelijk wordt het hele lichaam meegenomen in de energie. Je zou het dus ook een "bodylift" kunnen noemen. Wat kan je verwachten van de Access facelift ? Allereerst...verwacht niets en ervaar wat dit met je doet. Wat je terugkrijgt is dat het gezicht meer straalt, tintelt, verfrist, er jonger en zachter uitziet, plus een diepe ontspanning.
 
  

ROOS READING:  Ieder mens heeft een energetisch veld. Dit is waar te nemen en het vertelt iets over het welzijn van een persoon. Bij een Roos Reading stem ik me af op jouw "Hogere Zelf". Hierdoor zal er qua levensloop al heel veel duidelijk worden. Bij deze reading zal ik je levensloop benoemen d.m.v. "een roos" als symbool. Door "jouw roos" te lezen wordt heel veel duidelijk beginnend bij de wortels, de steel, de bladeren en de bloem zelf. Je "Hogere Zelf" laat mij zien welke gebeurtenissen of items uit jouw leven benoemd moeten worden. Door deze waarnemingen wordt een beeld gevormd over waar in jouw energieveld verstoringen zijn of waar de energie goed doorstroomt. Deze waarnemingen geven je hierin inzicht waardoor de energie weer in het hier en nu en in overeenstemming met de natuurlijke levensweg en levensstroom komt zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Bij een Roos Reading worden géén toekomstvoorspellingen gedaan. Cliënten vinden het een bijzondere ervaring.  

 

RITE OF THE WOMB:  Rite of the Womb (baarmoeder), ook wel de 13e Munay Ki genoemd (Sjamanisme), is gebaseerd op een inwijding die haar oorsprong heeft bij de Jungle Sjamanen in het Amazone gebied en is in de wereld gebracht middels een intense afstamming van krachtige vrouwen. Ze helpen ons herinneren dat de baarmoeder geen plek is om angst en pijn in op te slaan maar dat de baarmoeder een plek is van creatie en geboorte van leven. Laten we onze baarmoeder helen, laten we de baarmoeder van onze (voor)moeders, zussen en dochters helen. Laten we de baarmoeder van alle vrouwen die ons zijn voor gegaan helen. Op deze manier helen we ook de baarmoeder van Pacha Mama - Moeder Aarde. De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder naar jou. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van jouw (vrouw)zijn. Na ontvangst van deze inwijding ben je zelf ook Womb keeper en mag je als vrouw deze Rite verder uitdelen. Na de inwijding is het van belang dat je regelmatig met de baarmoeder Rite werkt waardoor de baarmoeder verder kan helen en daardoor krachtiger wordt. Het maakt niet uit of je wel of geen kinderen hebt gebaard. Ook maakt het niet uit als je geen baarmoeder meer hebt want de baarmoeder blijft ALTIJD energetisch bij een vrouw aanwezig. Ook mannen kunnen deze Rite ontvangen want elke man heeft immers vrouwelijke energie bij zich. Mannen kunnen de Rite alleen niet doorgeven.

 

 HYPNOTHERAPIE:  Op aanvraag.

 

TIP : Draag tijdens alle behandelingen makkelijke en niet te strak zittende kleding!