BEHANDELINGEN & CURSUSSEN

ONTSPANNINGSMASSAGE:  De ontspanningsmassage is een lichaamsmassage waarbij een combinatie van prettige massageolie, strijkingen, lichte knedingen en fricties wordt toegepast en dit alles met een heerlijk rustig muziekje op de achtergrond. Na een ontspannings-massage wordt het lichaam ontdaan van de achtergebleven olie d.m.v. warme doeken. Een zeer prettige afsluiting van de massage.

HEALING / REIKI: Reiki Healing is overdracht van energie d.m.v. handoplegging waarbij contact wordt gemaakt met een bron van zachte, liefdevolle en ondersteunende energie. Je openstellen om deze helende energie te ontvangen is het enige wat van jou wordt gevraagd maar is van wezenlijk belang. Het geeft je rust in je hoofd waardoor je vertrouwen groeit. Je krijgt nieuwe energie en het maakt je krachtiger en daardoor bewuster.  Ben jij er aan toe om terug te keren naar jouw eigen krachtbron ?? 

REIKI AFSTANDSBEHANDELING:  Afstandsbehandelingen worden gegeven zonder lijfelijke aanwezigheid van de cliënt. De cliënt zorgt zelf voor de nodige rust en ruimte en een zoveel mogelijk ontspannen lichaamshouding. Ook hier is losse kleding wenselijk. De Reiki behandelaar stuurt met behulp van symbolen de universele (Reiki) energie naar de cliënt. Hierbij is de intentie van de Reiki behandelaar het belangrijkst. Het voordeel van een afstandsbehandeling is dat deze energie je waar ook ter wereld kan bereiken. Een afstandsbehandeling duurt ca. 20 minuten. Je kunt een afstandsbehandeling ondergaan bij bijvoorbeeld ziekte, problemen en voor een belangrijk gesprek of examen. Uiteraard ook gewoon om energie of ontspanning te krijgen. Afstandsbehandelingen worden gegeven volgens afspraak. Nabespreking gebeurd altijd via app (of telefonisch). 

REIKI CURSUSSEN:  Ben je geïnteresseerd in Reiki en wil je jezelf dit cadeau doen , dan bied ik je de mogelijkheid om een Reiki 1 cursus te volgen. Hierbij leer je hoe het toe te passen op jezelf of op een ander.  Beoefen je al Reiki maar heb je behoefte aan meer verdieping van de energie en jouw proces, dan bied ik je de mogelijkheid om een Reiki 2 of Reiki 3A cursus te volgen. Alle Reiki cursussen worden in principe individueel (of met max. 2 personen) gegeven. Deze dag(en) nemen we stapsgewijs de reader door, kunnen er tussentijds altijd vragen worden gesteld en ervaringen worden gedeeld en wordt er ruim de tijd genomen om te oefenen.  

VOETREFLEXZONE THERAPIE:  Door de diverse zones te behandelen d.m.v. druk en massage krijgt het lichaam een betere doorbloeding, een betere afvoer van afvalstoffen en een betere energiedoorstroming. Bovendien heeft voetreflexzonetherapie een zeer ontspannend effect op lichaam en geest. Voetreflexzonetherapie is een complementaire (aanvullende) behandelmethode voor gerichte klachten, als preventieve behandeling of ter ontspanning maar is géén vervanging van de reguliere behandelmethodes.   

ACCESS BARS:  De Access Bars is een methode waarbij oude energie en blokkades in je lijf en hoofd worden bevrijd door het licht aanraken van 32 punten op het hoofd. Met deze methode worden gedachten, ideeën, overtuigingen, houdingen, beslissingen, oordelen, emoties, overdenkingen en standpunten die zich tijdens dit of andere levens hebben opgeslagen in ons lichaam opgeruimd. Tijdens een Bars sessie gaat de energie in de energiebanen door je hele lichaam weer stromen en ruim je allerlei oude "rommel" op. De informatie die geactiveerd wordt is diepgaand en samenhangend. Het geeft inzicht en werkt niet alleen op het mentale. Door de energie wordt juist de emotionele laag geraakt. Het is vergelijkbaar met het opruimen en her-formatteren van je "harde schijf", zodat er weer ruimte ontstaat voor nieuwe inzichten. En omdat de Bars je in beweging brengt, werkt dit langere tijd door.  
 
ACCESS FACELIFT:  De Access facelift is een lichaamsproces waarmee vastgezette energieën welke te maken hebben met veroudering verdwijnen. 
Wanneer iemand veel heeft meegemaakt in het leven is dat als eerste duidelijk te zien in het gezicht. Het gezicht straalt niet meer, vertoont rimpels en vaak is er een verzakking van de huid.  Door stress, ouderdom en oordelen die wij hebben over onszelf en de oordelen van anderen die wij als waarheid hebben aangenomen, vermindert het elastisch vermogen van de huid. Alle cellen en moleculen van de huid houden alle inprentingen en ervaringen vast.  Is hier iets aan te doen??   JA !! 
De Access facelift zorgt voor de ontlading van de cellen en moleculen, verwijdert de inprentingen en geeft de huid een zichtbare verjongende, vernieuwende, energetische uitstraling die te voelen en te zien is. Wat je terugkrijgt is dat het gezicht meer straalt, tintelt, verfrist, er jonger en zachter uitziet, plus een diepe ontspanning.  

ROOS READING:  Bij een Roos Reading stem ik me af op jouw "Hogere Zelf". Hierdoor zal er qua levensloop al heel veel duidelijk worden. Bij deze reading zal ik je levensloop benoemen d.m.v. "een roos" als symbool. Door "jouw roos" te lezen wordt heel veel duidelijk beginnend bij de wortels, de steel, de bladeren en de bloem zelf. Je "Hogere Zelf" laat mij zien welke gebeurtenissen of items uit jouw leven benoemd moeten worden. Door deze waarnemingen wordt een beeld gevormd over waar in jouw energieveld verstoringen zijn of waar de energie goed doorstroomt. Deze waarnemingen geven je hierin inzicht waardoor de energie weer in het hier en nu en in overeenstemming met de natuurlijke levensweg en levensstroom komt zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Bij een Roos Reading worden géén toekomstvoorspellingen gedaan. Cliënten vinden het een bijzondere ervaring.  

RITE OF THE WOMB:  Rite of the Womb (baarmoeder), ook wel de 13e Munay Ki genoemd (Sjamanisme), is gebaseerd op een Sjamanistische inwijding en is in de wereld gebracht middels een intense afstamming van krachtige vrouwen. Ze helpen ons herinneren dat de baarmoeder geen plek is om angst en pijn in op te slaan maar dat de baarmoeder een plek is van creatie en geboorte van leven. Laten we onze baarmoeder helen, laten we de baarmoeder van onze (voor)moeders, zussen en dochters helen. Laten we de baarmoeder van alle vrouwen die ons zijn voor gegaan helen. Op deze manier helen we ook de baarmoeder van Pacha Mama - Moeder Aarde. De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder naar jou. Het ritueel heelt je Den laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van jouw (vrouw)zijn. Na ontvangst van deze inwijding ben je zelf ook Womb keeper en mag je als vrouw deze Rite verder uitdelen. Na de inwijding is het van belang dat je regelmatig met de baarmoeder Rite werkt waardoor de baarmoeder verder kan helen en daardoor krachtiger wordt. Het maakt niet uit of je wel of geen kinderen hebt gebaard. Ook maakt het niet uit als je geen baarmoeder meer hebt want de baarmoeder blijft ALTIJD energetisch bij een vrouw aanwezig. Ook mannen kunnen deze Rite ontvangen want elke man heeft immers vrouwelijke energie bij zich. Mannen kunnen de Rite alleen niet doorgeven. 

DROOMREIS:  Maak je door middel van een trance. Ik begeleid je hierbij o.a. met mijn helende drum. Trans betekent dat je in een andere bewustzijnstoestand verkeert. Hierdoor wordt het mogelijk met jezelf in contact te komen. Het is de bedoeling dat je inzicht krijgt in wat belangrijk voor je is. In het Sjamanisme wordt ervan uitgegaan dat alles een geest heeft en dat je door daarmee in contact te treden jezelf kunt genezen. Het idee is dat een droomreis antwoord zou kunnen geven op vragen en/of angsten waar je mee zit. Het brengt je mogelijk in contact met je krachtdier(en) en andere lichtwezens. Een krachtdier is een beschermgeest in de vorm van een dier en een lichtwezen is een hogere energie zonder fysiek lichaam. Tijdens deze reis kan je eventueel deze krachtdieren en lichtwezens die je tegenkomt vragen stellen over wat voor jou belangrijk is. Tijdens deze droomreis kan je goed op symbolen letten want die zouden je informatie kunnen geven over je levenspad. Kortom een prachtige (Sjamanistische) ervaring.

HYPNOTHEREPIE: OP AANVRAAG 

TIP : Draag tijdens alle behandelingen makkelijke en niet te strak zittende kleding!